Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Ντάνυ Μακροδημήτρη"!

Πρωταρχικός στόχος  μας είναι να εμπνέουμε τον μαθητή, δίνοντας κίνητρα για μάθηση. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη επικοινωνούν καθημερινά προφορικά και γραπτά ΜΟΝΟ στα αγγλικά χωρίς να είναι η μητρική τους γλώσσα ενώ μόνο 400 εκατομμύρια επικοινωνούν έχοντας τη γλώσσα ως μητρική τους.

  • Ποιότητα

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα της διδασκαλίας έτσι ώστε η εκμάθηση της να είναι ένα εφόδιο για το μέλλον των μαθητών μας.

  • Προσιτά Δίδακτρα

Διατηρούμε προσιτές τιμές για τα δίδακτρα και φροντίζουμε για το σχεδιασμό ευέλικτου ωρολογίου προγράμματος για τους μαθητές μας.

  • Χώροι Διδασκαλίας

Διαθέτουμε αίθουσες διδασκαλίας με άρτια υλικοτεχνική υποδομή και σύγχρονη τεχνολογία.

Η διεύθυνση.

ΝΤΑΝΥ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ

Η Ντάνυ Μακροδημήτρη γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο κολλέγιο της Ελλάδας και μετέπειτα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στην παιδική ψυχολογία στο πανεπιστήμιο LA  VERNE. Σύντομα διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να συνδυάσει τις σπουδές σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια με την παιδική ψυχή και δημιούργησε το δικό της κέντρο ξένων γλωσσών, δίνοντας άλλη διάσταση στην εκμάθηση των αγγλικών. Σύντομα έγινε ΧΡΥΣΟΣ συνεργάτης των μεγαλύτερων φορέων πιστοποίησης της αγγλίκης γλώσσας CAMBRIDGE και MIGHIGAN. Διεύρυνε τις σπουδές της παρακολουθώντας το τμήμα της ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού στο ΕΑΠ. Σήμερα, έχοντας 21 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης και έχοντας οδηγήσει εκατοντάδες μαθητές στην επιτυχία και στην απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσικής επάρκειας συνεχίζει ακούραστα πιστεύοντας στα παιδιά, στην δύναμη της μάθησης και στους νέους ορίζοντες που αυτή ανοίγει.

Φόρμα Επικοινωνίας